Home » Webwinkel

WEBWINKEL


HEREN/UNISEKS SHIRTS

Nu ook voor mannen een stoere opdruk van de tekst 'walk by faith' Verkrijgbaar in twee ontwerpen en beide in te bestellen in twee maten opdruk


DAMES KLEDING

Leef je je leven in geloof en wandel je in vertrouwen? Neem de volgende stap en draag nu ook je geloof (uit) 

Pluspunt: dient ook als leuke conversatiestarter.


FOTOLIJSTEN

Heb jij al een bedankje voor jouw leraar? Wat dacht je van een leuke tekst in een fotolijstje?  Voor Juffen en Meesters hebben we nu deze leuke ontwerpen gemaakt! 


DRAAG JE

GELOOF MEE

LINNEN TASSEN

Zoek je een milieuvriendelijke oplossing voor al je winkel-tripjes en wil je tegelijk een stukje hoop verspreiden?

Dan heb ik wat je zoekt met deze linnen tassen bedrukt met het unieke ontwerp van een anker met het Engelse woord voor geloof; 'faith'! De tassen zijn verkrijgbaar in twee kleuren linnen en met de keuze uit twee ontwerpen van het anker: gevuld of uitgelijnd!  


REFLECTEER

LIEFDE

POSTKAARTEN

Omdat echte post zo veel leuker is!

Hier bij Faith Lifeline voelen we ons continue geïnspireerd om tot nieuwe en unieke ontwerpen te komen die perfect passen op een A6 kaart!

Uitermate geschikt om naar een ander te sturen, maar ook net zo leuk als een mini poster voor jezelf! :)


UITDEEL KAARTJES

Iemand een kleine cadeautje, bemoediging of gewoon een lieve groet geven? Geef dan een uitdeelkaartje met een positieve tekst! 

De kaartjes hebben het formaat van een pinpas en kunnen daarom makkelijk worden meegenomen, voor het geval je onderweg iemand een glimlach wilt bezorgen ;) Nu nog alleen in het Engels verkrijgbaar, maar wil je graag de Nederlandse versie? Neem vooral contact op!

Super leuk als aardigheidje voor een ander, maar ook net zo leuk voor jezelf als een positief geheugensteuntje.