Custom Ontwerpen

 

 

Heb je een specifiek ontwerp/product in gedachten die je nog niet hebt gevonden in de webshop, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik stuur je dan vrijblijvend een offerte en een paar ideeën op, waarna je met een feedback-ronde kunt kiezen voor je eigen unieke ontwerp/product. 

Creatieve Concept Ontwikkeling

 

Heb je wel een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je ook helpen met het ontwikkelen van diverse concepten. Zoek je bijvoorbeeld hulp bij de branding van je bedrijf, zoals met de huisstijl of zelfs het uiteenzetten van de hele identiteit? Of ben je opzoek naar (product) ontwerpen die goed aansluiten bij jouw diensten, zoals leuke bij-verkopen in een grand café?

Neem dan ook vooral contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsafspraak! 

Communicatie Advies

 

Wellicht heb je wel een intern of extern communicatievraagstuk en ben je benieuwd wat ik op dit gebied voor je kan betekenen? Neem dan ook vooral contact met mij op, dan kunnen we met een kop koffie brainstormen hoe ik je verder kan helpen!

Ik heb mijn opleiding communicatie in deeltijd afgerond terwijl ik tegelijk veel ervaring heb opgedaan bij verschillende bedrijven, in verschillende functies. Zo heb ik de in's-and-out's ontdekt in de wereld van o.a. sales, (online) marketing, klantenbeleving (en -service), relatiebeheer en meer. 

De webshop is tijdelijk gesloten wegens zwangerschapsverlof.

Ik zie je hopelijk snel weer :)