Home » Webwinkel » Mondkapjes

(eerlijke) MondkapjesWaarom Mondkapjes van Smateria?

  • Smateria deelt een passie voor creativiteit, duurzaamheid en het opbouwen en ondersteunen van een sterke, lokale gemeenschap. Zij creëren een ethische werkomgeving, waarin zij werken met gerecyclede, upcycled en hergebruikte materialen. Alle producten worden van begin tot eind, in eigen huis, zorgvuldig met de hand, geproduceerd en zijn van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.
  • Door de corona crisis kunnen de (ruim honderd) werknemers niet aan het werk. Zij krijgen geen financiële tegemoetkomingen en zitten dus zonder inkomsten thuis.
  • Dankzij de grote vraag naar particuliere mondkapjes, kan een deel van de werknemers weer aan het werk en kunnen ze weer wat inkomsten genereren.

Daarom biedt Faith Lifeline deze mondkapjes nu ook aan, om daar een verschil te kunnen maken. Daar, waar zij het nu juist zo hard nodig hebben, om te kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften.

Faith Lifeline heeft hier geen winstoogmerk in, de verkoopprijs is enkel kostendekkend opgebouwd. Mocht je Faith Lifeline wel graag wat omzet gunnen? Kies dan voor het bedrukken van het mondkapje of zoek nog iets anders leuks uit in de webshop ;) ♥

Kleine opmerking over bedrukking; omdat de kapjes natuurlijk heel vaak en heet gewassen worden, kan ik niet honderd procent garanderen dat de opdruk altijd mooi blijft.