Levertijd & Verzending


Bij het inpakken en versturen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame, herbruikte of recyclede materialen!

Wil je je pakketje feestelijk ingepakt hebben? Laat dit dan weten in de opmerkingen!


Omdat we nog een start-up bedrijf zijn, zal de verwerking en verzending van bestellingen in de eerste periode iets langer duren. Wel beloven dat wij erg ons best doen je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Dit lukt ons meestal binnen 3-5 werkdagen (tenzij anders is afgesproken/doorgegeven).

We zijn (nog) niet de snelste misschien, maar hierdoor kunnen we een stuk persoonlijke aandacht, kwaliteit van verpakken en een algehele betere service aan je verlenen. Heb je haast bij een bestelling, voor bijvoorbeeld een verjaardag die je vergeten bent, Laat het ons dan gerust weten in het opmerkingenveld of stuur ons een mailt. Dan beloven wij dat wij ons best zullen doen hier rekening mee te houden!

Voorradige producten besteld vóór 15:00 uur, proberen wij diezelfde dag nog op de bus te doen. Als een product (op maat/gepersonaliseerd) gemaakt moet worden kunt u de verzending binnen 3-5 werkdagen verwachten. Er komt altijd een verzendbevestiging in de mail!

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten mét track en trace bedragen:

  • €4,50 voor brievenbuspakketten
  • € 7,20 voor bestellingen tot 23 kg
  • Gratis (binnen Nederland) voor bestellingen vanaf € 35,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Gratis afhalen op locatie is altijd mogelijk! Klik dan deze optie aan in het bestelproces. Zodra het klaar staat om afgehaald te worden, zal er een bevestiging worden verstuurd met daarin afhaalmomenten/tijdsvakken vermeld.