Home » Faith Lifeline

Faith Lifeline - meer dan een webshop


De persoon achter Faith Lifeline: Melanie Huisman

Ik ben ervan overtuigd dat God mij heeft geleid tot het vinden van mijn doel in het (werk)leven met dit bedrijf. Met mijn ervaring en het talent dat ik van Hem heb gekregen, mag ik mij nu met ontzettend veel plezier, inzetten voor een breed publiek. Mijn geloof in God werkt hierin juist verdiepend en verbredend en geeft mij een extra dosis inspiratie, motivatie, naastenliefde en geduld. Op die manier  kan ik met Faith Lifeline iets betekenen voor iedereen :) 

Faith Lifeline is gecreëerd rondom het unieke Faith-Anker ontwerp. Dit anker is op een speciale manier tot stand gekomen en is een simpele, maar effectieve manier om een stukje hoop te delen, zonder dat je iets hoeft te zeggen. Het verhaal achter het anker (en het hele bedrijf) lees je hier :)

 

Af en toe schrijf ik ook nog een blog of een achtergrondverhaal, dat kun je hier lezen. Want soms kun je gewoon even trek hebben in iets anders  :) 

Met het - one of a kind- faith anker op de super gave producten, pak je de kans je geloof uit te dragen zonder een woord te zeggen. Maar, soms is er honger naar meer en kan een geschreven woord dienen als voedsel voor de geest  ;)


Op maat gemaakte dienstverlening

Behalve de webshop, gevuld met eigen ontworpen én met de hand gemaakte producten, kan ik je vanuit Faith Lifeline ook meer bieden:

- Custom ontwerpen -

Heb je een specifiek ontwerp/product in gedachten die je nog niet hebt gevonden in de webshop, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik stuur je dan vrijblijvend een offerte en een paar ideeën op, waarna je met een feedback-ronde kunt kiezen voor je eigen unieke ontwerp/product. 

 

- Concept ontwikkeling -

Heb je wel een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je ook helpen met het ontwikkelen van diverse concepten. Zoek je bijvoorbeeld hulp bij de branding van je bedrijf, zoals met de huisstijl of zelfs het uiteenzetten van de hele identiteit? Of ben je opzoek naar (product) ontwerpen die goed aansluiten bij jouw diensten, zoals leuke bij-verkopen in een grand café?

Neem dan ook vooral contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsafspraak! 

- Communicatieadvies -

Wellicht heb je wel een intern of extern communicatievraagstuk en ben je benieuwd wat ik op dit gebied voor je kan betekenen? Neem dan ook vooral contact met mij op, dan kunnen we met een kop koffie brainstormen hoe ik je verder kan helpen!

Ik heb mijn opleiding communicatie in deeltijd afgerond terwijl ik tegelijk veel ervaring heb opgedaan bij verschillende bedrijven, in verschillende functies. Zo heb ik de in's-and-out's ontdekt in de wereld van o.a. sales, (online) marketing, klantenbeleving (en -service), relatiebeheer en nog veel meer. 


Geankerd Zijn

Het anker staat voor mij centraal voor zekerheid en vastigheid. Wat er ook gebeurd met je bootje op de wilde zee van  het leven, weet waar je geankerd bent! Dat hoop ik je mee te geven. 

Puur Natuur

In de natuur is God's kracht en macht in zijn puurste vorm te zien en tegelijk kan het de meest rustgevende omgeving zijn. In de natuur kom ik pas echt tot rust en is daarom een belangrijk thema door Faith Lifeline heen. 

Liefde voor de wereld

Ik  heb een grote liefde voor mens, dier en natuur en daarom doet Faith Lifeline haar uiterste best zorg te dragen aan God's creatie door te letten op milieuvriendelijke en eerlijke producten en productie. 


Draag geloof (uit) - overal waar je gaat.

Ik hoop met heel mijn hart dat Faith Lifeline jou kan helpen herinneren in geloof en vertrouwen te wandelen. Daar komt ook de Engelse slogan vandaan: walk by faith - wandel in geloof. Het Engelse woord 'faith' kan zo mooi dubbel gebruikt worden voor zowel 'geloof' als 'vertrouwen'. Dat je weet dat je bent geankerd in God en dat je daarom echt nooit alleen bent. Zelfs als je denkt dat je in je eentje ronddobbert op de wilde zee van het leven, wees dan stil en weet: Er is een God die jouw leven in Zijn handen houdt en dat Hij jou nooit zal laten afdrijven of loslaten!