Home » Faith Lifeline

Een stukje inzicht in Faith Lifeline


Faith Lifeline is een bedrijf gecreëerd rondom het unieke Faith-Anker ontwerp. Een simpele, maar effectieve manier om een stukje hoop te delen, zonder dat je iets hoeft te zeggen.

Draag geloof (uit) - overal waar je gaat.

Ik hoop met heel mijn hart dat Faith Lifeline jou kan helpen herinneren in geloof en vertrouwen te wandelen. Daar komt ook de Engels talige slogan vandaan: walk by faith - wandel in geloof. Het Engelse woord 'faith' kan zo mooi dubbel gebruikt worden voor zowel 'geloof' als 'vertrouwen'. Dat je weet dat je bent geankerd in God en dat je daarom echt nooit alleen bent. Zelfs als je denkt dat je in je eentje ronddobbert op de wilde zee van het leven, wees dan stil en weet: Er is een God die jouw leven in Zijn handen houdt en dat Hij jou nooit zal laten afdrijven of loslaten!

 

Honger naar meer

Met het - one of a kind- faith anker op onze super gave producten, pak je de kans je geloof uit te dragen zonder een woord te zeggen. Maar, soms is er honger naar meer en kan een gesproken woord dienen als voedsel voor de geest ;)


Wees Geankerd

Het anker staat centraal voor zekerheid en vastigheid. Wat er ook gebeurd met je bootje op de wilde zee van  het leven, weet waar je geankerd bent! Dat hopen we je mee te geven. 

Puur Natuur

In de natuur is God's kracht en macht in zijn puurste vorm te zien en tegelijk kan het de meest rustgevende omgeving zijn. In de natuur kom ik pas echt tot rust en is daarom een belangrijk thema door Faith Lifeline heen. 

Liefde voor de wereld

Ik  heb een grote liefde voor mens, dier en natuur en daarom doet Faith Lifeline haar uiterste best zorg te dragen aan God's creatie door te letten op milieuvriendelijke en eerlijke producten en productie.