Samenwerkingen

Samen kunnen we veel meer mooie dingen bedenken, maken en bereiken en daarom wilt Faith Lifeline graag samenwerkingen aangaan. Daar word ik zo blij van en kan ik fijn met je mee out-of-the-box denken! Er is altijd veel meer mogelijk dan we in eerste instantie denken, dus neem vooral contact met me op en laten we eens brainstormen samen!

Lees hier wat meer over Faith Lifeline's huidige samenwerkingen: 


Samen met Mariska van Word Eens Wakker! heeft Faith Lifeline een nieuw ontwerp gemaakt voor op een Fairtrade duurzame tote bag! Samen maken we een statement naar de grote, fast fashion winkelketens, waar een hele hoop ontzettend mis gaat helaas. Faith Lifeline kiest er daarom voor om deze tassen puur op bestelling te maken. Zo gaan we overproductie en voorraad derf tegen ;) Durf jij met deze kreet te lopen? Elke stapje richting een duurzame wereld doen we samen!

Voor elke verkochte tas ontvangt Mariska commissie.

Shop de tas hier!


Toen mij werd gevraagd een kledinglijn te ontwikkelen voor deze mooie stichting, ben ik geïnspireerd door hun bijzondere logo van de Garuda vogel. We hebben de vleugel elementen verwerkt in vrolijke en powerful opdrukken voor op 100% biologische kleding en tassen. Teksten als 'Je wordt gedragen' en 'Strong woman, strong world', staan centraal in deze stichting. Zij helpen meisjes op Bali, om in een veilige omgeving te mogen en kunnen werken aan een mooie toekomst. 

In opdracht van Care4Fair, worden de textiel items gemaakt en de winst gaat naar Het Garuda Huis!

Shop de collectie hier!


Voor deze geweldige dansgroep zijn we samen om de tafel gaan zitten om een merchandise collectie te ontwerpen en te maken! Faith Lifeline heeft hiervoor elementen uit het logo verwerkt en op een speelse manier verwerkt met de tekst 'Dance By Faith'. Naar de verwijzing van de Bijbeltekst in 2 Kor. 5:7 "For we walk by faith and not by sight"  Nederlandse vertaling: "We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar."

Voor verkocht item, ontvangt Living Water Dance Centre een commissie.

Shop de collectie hier!


 

 

Twee jaar op rij heeft Faith Lifeline samen met Almirah een uniek doosje Liefde samengesteld. Compleet gevuld met upcyclede en liefdevolle items. Zoals hartjeskaarsen van recycled kaarsvet, een vlaggenlijn van een oud gordijn en een duurzame ecovezel A5 kaart. Stuk voor stuk met aandacht samengesteld en in samenwerking met de toppers van de dagbesteding gemaakt!

Voor elk verkocht doosje, via Faith Lifeline, ontvangt Almirah een commissie.

 

Bekijk de productpagina van Doosje LIEFDE ♥

 


Benieuwd naar samenwerken met Faith Lifeline?

Stuur mij berichtje en dan kletsen we snel verder!

De webshop is tijdelijk gesloten wegens zwangerschapsverlof.

Ik zie je hopelijk snel weer :)