Home » Faith Lifeline » Samenwerkingen

Samenwerkingen

Samen kunnen we veel meer mooie dingen bedenken, maken en bereiken en daarom wilt Faith Lifeline graag samenwerkingen aangaan. Daar word ik zo blij van en kan ik fijn met je mee out-of-the-box denken! Er is altijd veel meer mogelijk dan we in eerste instantie denken, dus neem vooral contact met me op en laten we eens brainstormen samen!

Lees hier wat meer over Faith Lifeline's huidige samenwerkingen: 


Merchandise Dance By Faith Collection

Voor deze geweldige dansgroep zijn we samen om de tafel gaan zitten om een merchandise collectie te ontwerpen en te maken! Faith Lifeline heeft hiervoor elementen uit het logo verwerkt en op een speelse manier verwerkt met de tekst 'Dance By Faith'. Naar de verwijzing van de Bijbeltekst in 2 Kor. 5:7 "For we walk by faith and not by sight"  Nederlandse vertaling: "We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar."

Bekijk  hier de collectie! ♥

Creatieve Conceptontwikkeling Website

Levend Water Dansgroep is ontzettend aan het uitbreiden en bij een groter publiek hoort ook een échte, eigen huisstijl en een passende website! Dit is in samenwerking met Faith Lifeline gemaakt en nu live! Bekijk 'm hier. We brainstormden over de wensen en doelstellingen. Faith Lifeline maakte vervolgens  creatieve concepten, die dan ook weer samen werden doorontwikkelend.


Opschoon Event

Samen met Kersvers Alphen heeft Faith Lifeline een event georganiseerd n.a.v. de Landelijke Opschoon Dag van Supporter van Schoon!  

Lees hier meer over ♥

Kindertasjes Workshop

Faith Lifeline organiseert regelmatig in de (kinder)vakanties een speciale kinderworkshop die wordt gehouden in Kersvers. Kinderen (en ouders/verzorgers uiteraard ook) kunnen dan een kinderformaat canvastas inkleuren met textielstiften. Van te voren zijn er altijd een aantal verschillende opdrukken beschikbaar passend bij het jaarthema van dat moment. Dan nemen de kunstenaars plaats aan de workshoptafel, krijgen ze limonade en wat lekkers en kan het tekenplezier beginnen. Achteraf krijgen de ouders/verzorgers nog nazorg instructies mee, zodat het tasjes héél lang mooi blijft! 

Vanwege de corona-periode waarin we helaas zitten, kunnen er voorlopig geen workshops gehouden worden. We hebben hier wel een net zo leuk alternatief voor bedacht: 

Thuis Tasjes Versieren Pakket! ♥


Product Doosje LIEFDE

Samen met vijf lokale ondernemers hebben Faith Lifeline en Almirah een cadeaudoosje gevuld met handgemaakte, eerlijke producten met een goed verhaal! Met dit doosje willen we iedereen stimuleren om jouw kostbaarste geschenk te geven: namelijk jouw tijd en onverdeelde aandacht. Dit doosje is zo samengesteld om het meeste te halen uit een moment quality time met iemand die je dierbaar is. Faith Lifeline heeft hiervoor de onderzetters, de gespreksstarters en de flyer ontworpen.

Bekijk de productpagina van Doosje LIEFDE ♥

 

Etiket ontwerp Zakje Licht

Almirah begeleid de kaarsenmakerij op De Meerkoet in Alphen aan den Rijn, waar toppers van de dagbesteding van Gemiva hun creativiteit kwijt kunnen in het maken van unieke kaarsen. Alle kaarsjes zijn gemaakt van recycled, ingezameld kaarsvet en hebben een unieke uitstraling door de kaarsvet stukjes die erin verwerkt zijn. Deze kaarsjes worden ook in leuke zakjes verpakt en hiervoor heeft Faith Lifeline de etiketten ontworpen.