De persoon achter Faith Lifeline


Hi! Ik ben Melanie Huisman, de persoon achter Faith Lifeline

Ik ben ervan overtuigd dat God mij heeft geleid tot het vinden van mijn doel in het (werk)leven met dit bedrijf. Met mijn ervaring en het talent dat ik van Hem heb gekregen, mag ik mij nu met ontzettend veel plezier, inzetten voor een breed publiek. Mijn geloof in God werkt hierin juist verdiepend en verbredend en geeft mij een extra dosis inspiratie, motivatie, naastenliefde en geduld. Op die manier  kan ik met Faith Lifeline iets betekenen voor iedereen :) 

Faith Lifeline is gecreëerd rondom het unieke Faith-Anker ontwerp. Dit anker is op een speciale manier tot stand gekomen en is een simpele, maar effectieve manier om een stukje hoop te delen, zonder dat je iets hoeft te zeggen. Het verhaal achter het anker (en het hele bedrijf) lees je hier :)


Geankerd Zijn

Het anker staat voor mij centraal voor zekerheid en vastigheid. Wat er ook gebeurd met je bootje op de wilde zee van  het leven, weet waar je geankerd bent! Dat hoop ik je mee te geven. 

Puur Natuur

In de natuur is God's kracht en macht in zijn puurste vorm te zien en tegelijk kan het de meest rustgevende omgeving zijn. In de natuur kom ik pas echt tot rust en is daarom een belangrijk thema door Faith Lifeline heen. 

Liefde voor de wereld

Ik  heb een grote liefde voor mens, dier en natuur en daarom doet Faith Lifeline haar uiterste best zorg te dragen aan God's creatie door te letten op milieuvriendelijke en eerlijke producten en productie. 


Ik hoop met heel mijn hart dat Faith Lifeline jou kan helpen herinneren in geloof en vertrouwen te wandelen. Daar komt ook de Engelse slogan vandaan: walk by faith - wandel in geloof. Het Engelse woord 'faith' kan zo mooi dubbel gebruikt worden voor zowel 'geloof' als 'vertrouwen'. Dat je weet dat je bent geankerd in God en dat je daarom echt nooit alleen bent. Zelfs als je denkt dat je in je eentje ronddobbert op de wilde zee van het leven, wees dan stil en weet: Er is een God die jouw leven in Zijn handen houdt en dat Hij jou nooit zal laten afdrijven of loslaten!