UPDATE

Opschoon Event wordt verschoven!


HELAAS // Het Opschoon Event van @kersvers_alphen en @faithlifeline as. zaterdag, zal verzet worden! Ook al zouden we ver-van-elkaar heerlijk in de frisse buitenlucht afval kunnen rapen, volgen we de richtlijnen van de organisatie op ( @supportervanschoon). We willen niemand in een risicopositie zetten, dusss zodra alle ziektekiemen (hopelijk snel) zijn overgewaaid - plannen we een nieuwe opschoondag in! We houden je op de hoogte! ♡ Het winkelgedeelte in Kersvers blijft trouwens wel open, dus wil je een beetje liefde geven aan de ondernemers? Kom dan vooral, met gepaste afstand uiteraard, rondneuzen ♡


Opschoon Event

Samen maken we het verschil, want echt elke kleine actie helpt mee! In samenwerking met Kersvers Alphen hebben we een leuk event in elkaar gedraaid om deze landelijke opschoondag tot een gezellig succes te maken. Doe ook mee!Waarom meedoen?

Elke stukje afval dat je opraapt is weer één minder dat in de natuur achterblijft!

Bewegen is goed voor je! Tegelijkertijd krijg je een heerlijke work-out in de buitenlucht!

Neem iemand mee en geniet van een moment quality-time samen tijdens het lopen!


Hoe ga jij meedoen?

We hebben voor iedereen iets bedacht om deze dag nog leuker te maken. Bij alle opties krijg je sowieso een zak om je afval in te verzamelen en een handschoen om het mee op te pakken. Ook voor de kids! Na je wandeling heb je vast dorst, dus een verfrissende limo zit er ook bij! Meld je wel even aan zodat we weten voor hoeveel schoon-supporters wij alles klaar zetten!

Tussen 10:00 uur en 17:00 uur kun je bij Kersvers langskomen om jouw spullen op te halen.

Om te voorkomen dat iedereen dezelfde route gaat lopen (en er dus hopelijk snel niets meer op te rapen valt) hebben we een aantal routes uitgestippeld voor je met Kersvers als start- en eindpunt.

Omdat we iedereen nog bewuster willen maken van het milieu hebben we voor deze gelegenheid een 'Schone-Tas' en een 'Schoon-Shirt' gemaakt en die wil je hebben! ♥

Kruipen 

gratis

 

+ Vuilniszak

+ Handschoen

+ Limonade

Wandelen

€ 5,95

 

+ Vuilniszak

+ Handschoen

+ Limonade/Koffie/Thee

+ Event Bio-Katoenen Tas

Rennen

€ 12,95

 

+ Vuilniszak

+ Handschoen

+ Limonade/Koffie/Thee

+ Tosti of Soep

+ Event T-Shirt 


Meedoen kan overal!

Omdat we deze actie niet alleen willen beperken tot Alphen aan den Rijn en deze ene dag; kun je jouw vuilniszak+handschoen (en eventuele event-artikel) per post laten versturen! Of je kiest voor de gratis pick-up in Alphen optie. Zo kun jij overal, wanneer het jou uitkomt, bijdragen aan een schone natuur. Bestel je pakket 'rennen' dan krijg je een klein cadeautje bij je bestelling in plaats van de tosti of soep.


Locatie Kersvers Alphen

Voor, tijdens en na je wandeling kun je bij Kersvers blijven binnenlopen voor een glas limo, een goede bak koffie of je bestelt iets lekkers van het speciale menu voor deze dag. Het eten en drinken in Kersvers is met liefde bereid en wordt vers in eigen keuken bereid. Ze hebben een speciaal kindermenu en zelfs een heerlijke appeltaart zonder toegevoegde suikers. Achterin de winkel kun je plaatsnemen aan de gezellige lunchroom-tafels en vóórin de winkel kun je je laten inspireren door het uitgebreide assortiment zero-waste producten!

Op 21 maart zijn ook alle producten van Faith Lifeline te shoppen met een leuke korting.


Afval in kunst veranderen

Afval kan op veel manieren in iets nieuws worden omgetoverd! Dus aan het einde van je wandeling kun je jouw tas afval sorteren in de recycle bakken bij Kersvers voor de deur. We proberen met elkaar ook een kunstwerk te maken van alles wat we oprapen. Dit doen we door op kleur te sorteren en de stukken afval om te toveren in een stel kersen (want: Kersvers)! Hier mag jij ook aan meehelpen als je dat leuk vindt. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze gave afval kunstwerken:


Ook nog een Win-Actie!

Wat moet je doen:

  • Volg @faithlifeline en @kersversalphen op Instagram / Facebook
  • Maak een foto van jou / jullie groep terwijl jullie lekker bezig zijn!
  • Deel je bericht met #faithlifeline en #kersversalphen en/of andere tag's

 

De winnaar wordt bekend gemaakt op deze pagina én op de sociale media kanalen van Faith Lifeline en Kersvers Alphen. Dit doen we ongeveer 3 dagen later, dan heb je nog even tijd je beste foto uit te kiezen ;)